• darkblurbg
    Welkom bij SRK Schilders
    Wij beperken ons niet enkel tot het schilderwerk maar ook dubbelglas, houtrot almede kleuradvies behoren tot ons taken pakket. Ons streven is een tevreden klant voor een langdurige periode.
  • darkblurbg

Ons huis is de thuisbasis waarin wij leven. Om je lekker te voelen in je huis zijn kleuren van cruciaal belang. Om een goede thuisbasis te creëren moet je luisteren naar je gevoel.

In de loop der jaren zijn er een veelvoud aan kleuren bij gekomen, om in te spelen op de vraag van de consument. Vaak merken wij dat onze opdrachtgevers met kleuren willen werken, maar dat het moeilijk is om een keuze te maken in de diversietijd van materialen. Srkschilders kan u hierin begeleiden en de keuze voor u wat makkelijker maken, zodat u er lang plezier van zult hebben.

Bij srkschilders is voor bijna elk budget een oplossing om een mooi eindresultaat te bereiken, daarbij komt dat huizen ouder dan 2 jaar wij slechts 6% BTW in rekening hoeven te brengen. In onze eigen spuiterij, kunnen wij een hoop onderdelen als nieuw maken, daarbij moet gedacht worden aan spuiten van radiatoren, deuren en kasten.  Ook elke type wandafwerking behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op